O Nama

Ana Lazarević

Ana veruje da su fizičko i mentalno zdravlje baza za život pun zadovoljstva i sreće. Kroz sopstvenu praksu i edukaciju od 2010. godine na biljnoj ishrani i to pretežno na celovitoj biljnoj ishrani je pomogla i inspirisala vise ljudi u svom okruženju i šire da unaprede svoje životne navike. Osim sertifikata za biljnu ishranu od strane Centra za Nutritivne studije doktora Colin T. Campbella je takođe stekla iskustvo kao osnivačica koncepta Vegessence, prvog restorana sa biljnom ishranom u Beogradu.

Dvadesete godine svog života provela je, studirajući i radeći u više zemalja. Najviše vremena je provela u Americi, zatim u Begiji i jedan manji period od godinu dana u Španiji.

Pored toga što danas sa Željkom i drugim stručnim saradnicima pomaže drugima da poboljšaju svoj životni stil kroz ishranu, fizičku i mentalnu aktivnost, doprinosi i startup biznisima koji se bore da sačuvaju planetu i životnu sredinu.

U slobodno vreme voli da se bavi raznim sportskim aktivnostima, u poslednje vreme najviše trčanjem, kao i da čita knjige Brene Brown, Michael Greger, Jim Collins, Brendan Brazier, Shirzad Chamine i drugih autora. Filmovi po istinitim događajima, dokumentarni i avanturistički su uvek dobrodošli.

Željka Karadarević

Željka je strastveni trener i profesor fizičkog faspitanja u osnovnoj školi. Tokom svog petnaestogodišnjeg iskustva radila je sa malom decom i tinejdžerima u sportskom klubu kao i individualno sa odraslima. Sertifikovani je trener triatlona od strane svetske triatlonske unije i sama se takmičila prethodnih godina.

Veruje da celovita biljna ishrana doprinosi pogodnom fizičkom stanju i da uz aktivnost i kretnju može da dovede do optimalnog zdravlja kod svakog od nas.

U slobodno vreme osim što neprestano uči i edukuje se u svojoj struci, voli da trči, vozi bicikl, planinari i uvek je u pokretu. U kuhinji voli da eksperimentiše i sklapa razne kombinacije.